• Category : SERVICE

Bent u op zoek naar specifieke armaturen die u in een ruimte wilt toepassen? Of heeft u juist lichtadvies nodig bij het maken van de juiste keuzes? Dan kunnen wij u helpen. Wij verkopen verlichting van bekende topmerken aan particulieren en (interieur)architecten, aannemers, interieurontwerpers, kantoorinrichters en andere uitvoerende partijen. Onze jarenlange ervaring en kennis van het aanbod zorgt ervoor dat wij u gemakkelijk verder kunnen helpen. Daarnaast zijn wij dealer van vrijwel alle technische en design topmerken. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of zoekt u specifieke informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de lampen die u zoekt.

Dealer van alle topmerken

Als onafhankelijk lichtadviseur werken wij met een grote selectie van ongeveer 125 topmerken. Door het grote aanbod van verlichting kunnen we op maat leveren. Wij kunnen voor iedere ruimte vele oplossingen bedenken. Daarnaast volgen wij de trends en ontwikkelingen op het gebied van vormgeving, materialen en techniek op de voet. Dan kunnen we in onze adviezen altijd rekening houden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht en design en krijgt u het beste advies.

Armatuur keuze op basis van een lichtadvies

Voor veel mensen is het erg lastig om een ruimte goed te verlichten. Zo krijgen wij vaak te horen: “Wij krijgen het (net) niet voor elkaar” of “Het is lastig om de verlichting goed voor elkaar te krijgen”. Zodra u de natuurwetten van licht en waarneming toepast, wordt het maken van een goed lichtplan eenvoudig. Wij benaderen het verlichten van een ruimte dan ook planmatig en op basis van creativiteit en lichttechniek. Zodra het lichtplan en de lichttechniek helder zijn, wordt vanzelf de keuze voor de armaturen ook kleiner en makkelijker. Zodra een planmatige aanpak gevolgd wordt, ontstaat de WOW-factor en krijgt u een lichtplan dat waarschijnlijk uw verwachtingen overtreft.

Inspiratie armaturen opdoen

Wilt u inspiratie opdoen bij de keuze voor armaturen? Bekijk dan onze verlichtingsmerken en bezoek de websites van de (internationale) merken zelf. Onze klanten geven vaak aan dat ze deze pagina handig vinden om ideeën en inspiratie op te doen qua mogelijkheden, design trends en technieken. Ook kunt u meer lezen over lichtadvies en lichtplan maken.

Hulp of meer informatie nodig over verlichting?

Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Met onze kennis van het aanbod kunnen wij u vast verder helpen.