• Category : SERVICE

Het lichtplan is definitief en de armaturen zijn in bestelling. Dan volgt een cruciale stap om voor het juiste effect van het lichtplan te zorgen. Dat is de project realisatie en montage. Dan is belangrijk om de armaturen op de juiste manier te plaatsen en monteren. Het doel om voor een lichttechnische situatie te zorgen waarin u de controle heeft over de lichtverdeling, lichtsterkte en de lichtkleur. Dat noemen wij een lichtplan met regiemogelijkheden.

Projectbegeleiding: Levering, realisatie en montage

Wij blijven graag betrokken in de realisatiefase van het verlichtingsproject. Wij kunnen de professionele montage van de lampen voor u verzorgen. Als er een bouwteam is, maken wij daar graag onderdeel van uit. Dan kunnen wij belangrijke informatie delen met de aannemer, installateur en andere (technisch) betrokkenen. De montage van lampen gaat verder dan alleen het goed ophangen en aansluiten. De afstanden tussen armaturen onderling en andere objecten zijn belangrijk voor het juiste lichteffect. Daarnaast zijn er bepaalde merken en modellen waarbij de manier van monteren niet direct voor de hand liggend is. Wij kunnen de juiste montage voor u verzorgen of kunnen specifieke montage instructies aanleveren.

In de realisatiefase zijn bijvoorbeeld de volgende zaken belangrijk:

  • Welke lichtbronnen en apparatuur zijn er nodig?
  • Moeten de producten per etage worden verpakt?
  • Is de afhanghoogte juist?
  • Zijn de montage-instructies compleet en duidelijk?
  • Juiste dimmers geleverd?
  • Levertijden gecontroleerd en volgens afspraak?

Op deze manier ontzorgen wij onze klanten van begin tot eind. Dat betekent dat we onze klanten en opdrachtgevers ondersteunen in alle fases. Vanaf de creatieve ideefase tot aan de realisatiefase en nazorg. Zodra wij betrokken worden in de projectbegeleiding en montage bent u ervan verzekerd dat het in goede handen is en dat het project volgens afspraak verloopt.

Ook kunt u meer lezen over lichtadvies of het maken van een lichtplan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over lichtadvies, realisatie en montage? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij delen graag onze kennis en ervaring.