• Category : SERVICE

Bent u (interieur)architect, installateur, interieurbouwer, kantoorinrichter of een andere uitvoerende partij? En heeft u hulp of advies nodig voor de verlichting van een van uw projecten? Wij leggen u hier uit hoe wij op verschillende manieren kunnen samenwerken. Zo kan dat bijvoorbeeld op basis het doorleveren van armaturen tot aan coaching of complete uitbesteding van het lichtplan en de projectrealisatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan vooral verder over hoe een samenwerking voor een beter eindresultaat kan zorgen.

Samenwerken lichtadviseur in schetsfase bouwplan.

Het beste resultaat ontstaat zodra het lichtplan in de schetsfase van het bouwplan ontworpen wordt. Goede verlichting is geen sluitstuk of stelpost. Het is juist een belangrijk onderdeel in een interieur of in de architectuur van een gebouw. Daarom is het inschakelen van een lichtadviseur bij voorkeur in de schetsfase van een bouwplan de ideale vorm van samenwerking. Het stelt u en ons in staat de kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat naar een nog hoger niveau te tillen. Wij zijn benieuwd naar de situatie en de verlichtingswensen in uw project en delen graag onze kennis en expertise.

Lichtadvies en lichtplan laten maken.

Wij werken veel samen met samenwerkingspartners. Meestal maken wij dan het lichtplan en doen wij de projectbegeleiding en montage. Altijd in overleg. Voor een goede inventarisatie bezoeken wij graag met u het project. Als dat niet mogelijk is, werken wij vanaf tekening. Vervolgens brengen wij de eisen, wensen, technische mogelijkheden, budget en planning in kaart om een goed en passend lichtplan te kunnen ontwerpen. Dit kan aan u of direct aan uw klant gepresenteerd worden. Keuzes die zijn gemaakt lichten we toe op basis van lichttechniek en esthetiek. Uiteraard worden esthetische keuzes in overleg met de samenwerkingspartner besproken. Ook wij kunnen daarin adviseren als daar behoefte aan is. Het is in samenwerkingstrajecten telkens weer mooi om te ervaren dat inspiratie, ideeën, vormgeving en lichttechniek samen komen en resulteren in een concreet lichtplan. Verlichting die zo onderdeel uitmaakt van het dagelijks leven van de mensen die erin verblijven.

Coaching bij het maken van een lichtplan.

Maakt u zelf het lichtplan en wilt u dat lichttechnisch toetsen of met een lichtadviseur sparren? Of maakt de architectuur van een huis of gebouw het verlichten ervan net even wat complexer? Dan is het wellicht interessant advies in te winnen of gebruik te maken van ondersteuning of coaching bij het maken van uw verlichtingsplan. Wij delen graag onze kennis, ervaring en creativiteit. Zo kunnen we een coachingstraject in gaan waarin wij bijvoorbeeld meedenken, ondersteunen op gewenste onderdelen, feedback geven, lichttechnische of armaturen kennis delen of waar dan ook behoefte aan is. Wij hebben veel kennis van lichttechniek, projectrealisatie en montage en van het internationale aanbod van alle topmerken die er zijn.

Voor meerdere mensen organiseren wij ook workshops. Als u daar vragen over heeft, laat het ons weten.

Doorlevering van armaturen.

Verzorgt u voor uw klant zelf de verlichting en bent u op zoek naar de juiste armaturen tegen een goede prijs? Of bent u op zoek naar kennis van het enorme (internationale) aanbod? Wij zijn al vele jaren dealer van vrijwel alle technische en design topmerken. Als volledig onafhankelijk lichtadviseur werken wij met een grote selectie van ongeveer 125 topmerken. Door het grote assortiment aan verlichting kunnen we op maat leveren en zijn er voor iedere ruimte vele oplossingen. Uiteraard bezoeken wij al jarenlang de internationale design beurzen op het gebied van verlichting. Dat zorgt ervoor dat wij rekening houden met de nieuwste trends en ontwikkeling in materialen, vormgeving en techniek. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij onze partners van een goed advies voorzien dat past bij de wensen en zo snel en concurrerend kunnen doorleveren.

Ideale samenwerking of vissen in elkaars vijver?

Onze ervaring is dat samenwerken kansen vergroot en leidt tot betere resultaten voor alle betrokken partijen. Juist in deze nieuwe tijd, waarin andere eisen gesteld worden en besluitvorming van klanten anders tot stand komt, is samenwerken van belang en biedt het nieuwe mogelijkheden om de klant en opdrachtgever nog beter te bedienen. Samenwerkingspartners maken gebruik van onze kennis en ervaring van lichttechniek, projectrealisatie, montage en van het aanbod. In overleg kunnen wij ideeën voorstellen waarin functionaliteit, vormgeving en techniek samenkomen. Voor u tevens een tijdsbesparing in het project. Ook kunt u meer lezen over onze aanpak.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een samenwerking? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn geïnteresseerd in uw werkwijze en zouden graag met u bespreken hoe we elkaar kunnen versterken.