Lichtadvies
REFERENTIES

Wat klanten zeggen.

REFERENTIES

Wat klanten zeggen.

Keer op keer is de samenwerking met George geweldig. Hij heeft ons in zowel kantoorpanden als woningen altijd goed geadviseerd. Zijn lichtadviezen zijn weloverwogen, verrassend en vaak vernieuwend. George werkt erg precies en heeft veel ervaring waardoor de uitkomst eigenlijk altijd top is.

Imke Smeets

Bijna 20 jaar geleden vroeg ik George Smit om een lichtplan te maken voor een uit te bouwen huiskamer. Wat hij voor ons bedacht heeft is ons heel goed bevallen. Ook onze gasten waren vol lof over de verlichting die zowel als functioneel als sfeervol werd ervaren. Ruim een jaar geleden besloten we te verhuizen naar een appartement dat echter wel geheel gerenoveerd moest worden. We besloten om George Smit weer te benaderen, immers verlichting van een appartement is wat lastiger. Met vakmanschap heeft hij een lichtontwerp gemaakt waar we wederom heel gelukkig mee zijn. Ook het bijstellen van het plan en de uitvoering verliep prettig. Ik kan George Smit van harte aanbevelen.

Jaap Struijs

Door George Smit kunnen wij elke dag genieten van ons huis in de sfeer die we met de verlichting kunnen creëren.

Annelies Jansen

Dat het eindresultaat zo goed is geworden, hadden wij ons vooraf maar ook tijdens het project niet kunnen voorstellen. De regiemogelijkheden over ons licht, zorgen ervoor dat wij voor iedere situatie het juiste licht kunnen creëren.

Sandy Paulides

Toen wij in 2013 het plan opvatten om een behoorlijke verbouwing te gaan doen wilden wij dat goed aanpakken. Wij hadden inmiddels ook een aantal verhuizingen en verbouwingen achter de rug en wisten dat de sfeer in een huis voor een groot deel bepaald wordt door de lichtkwaliteit. Ineens herinnerden wij ons dat we bij onze eerste verbouwing, in 1998, al eens binnen waren gelopen bij George Smit. Hoewel we hem direct lieten weten op dat moment geen geld te hebben voor professionele verlichting heeft hij ons ook toen al getrakteerd op een mini-masterclass licht. De indruk die dat maakte waren we nooit vergeten en nu we iets meer budget hadden konden we hem met een gerust hart opzoeken en uitnodigen. George heeft ons niet teleurgesteld. Hij neemt de tijd, zoekt het evenwicht tussen jouw wens en zijn professionaliteit en ervaring en kan heel goed de vertaling maken naar een mooi lichtplan en passende armaturen. Ik zal nooit vergeten dat wij een bepaald onderdeel afwezen, waarna George ons na een nachtje slapen toch terugbelde. Hij zei: “Jullie zijn de klant en als ik nu doe wat je me vraagt weet ik zeker dat je spijt zult hebben. Ik vraag je om het te heroverwegen.” Dat telefoontje staat voor zijn kwaliteit. We hebben nooit spijt gehad van het luisteren naar zijn adviezen en zijn nog dagelijks blij dat zijn ideeën onderdeel zijn geworden van onze leefomgeving.

Roger Cesar

Je adviezen waren uitstekend, je werkwijze was prettig en alle lampen doen het nog prima na 8 jaar. Kon niet beter!

Frieda de Gruijter

Toen wij na 13 jaar in het buitenland te hebben gewoond een oud huis betrokken in Amersfoort hebben we George gevraagd om een lichtplan voor ons te maken. Van George hebben we veel geleerd over licht. Want je hebt licht en licht. Veel mensen kopen lampen en verlichting op basis van de vormgeving en esthetiek, maar van George leerden we dat wij licht met name ervaren via het perifere licht. George heeft via een ingenieus en tegelijkertijd eenvoudig systeem van specifiek licht (leeslampen/schemerlampen) en up-lighters, een licht ervaring gecreëerd die wij als zeer prettig ervaren. Veel mensen die bij ons op bezoek komen maken opmerkingen over hoe mooi en prettig het licht in onze vertrekken is. Via zijn specifieke relaties heeft George toegang tot de top van de lichtontwerpers. Voor elke situatie bedenkt hij een passende oplossing. Ook de montage en levering wordt met zorg en vakmanschap gedaan. Is het duur? Natuurlijk is een bespoke lichtplan niet goedkoop, maar ons adagium is, dat alles waar je dagelijks naar kijkt, in je handen hebt of naar luistert, moet je niet op bezuinigen. Uiteindelijk gaat het om het licht niet om de lamp. Wij zijn fans!

A.J. & Anouk

Wij hebben de expertise van de heer Smit gebruikt bij de renovatie van een villa en recentelijk een bungalow. De heer Smit heeft alle lichtarmaturen op de juiste plaats geplaatst. De kamers en andere ruimtes werden adequaat verlicht en alle lampen kunnen gedimd worden. De hanglamp in de hal van de villa wordt nog altijd bewonderd door de nieuwe bewoner. Ook in de gerenoveerde bungalow zijn door de heer Smit alle lichtarmaturen geplaatst en aangesloten op het domotica-net voor alle vertrekken. Bij een volgende woning zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van de heer Smit.

Guus Meijer

In ons vorige huis zijn we steeds met verlichting aan het stoeien geweest, het wilde maar niet lukken om een goede balans te vinden. Daarom wilden we graag voor aanvang van de bouw van ons nieuwe huis een deskundige inschakelen. We zochten contact met George Smit, met het verzoek een lichtplan voor ons te ontwerpen. Dat zag er direct goed uit. Vervolgens hebben we met elkaar passende armaturen uitgezocht. Het is bijzonder goed bevallen om het gehele traject, ook de installatie, in een hand te houden. En tenslotte,waar alles om begonnen was: het resultaat, beter hadden we het niet kunnen wensen! Wij zijn er nog steeds blij mee. Ook wat betreft de service en nog kleine aanpassingen nadien. Mochten wij ooit een ander huis betrekken, dan zoeken wij zeker weer contact met George Smit!

A.B.E.